מותן ימני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/07/2015 | 08:36 | מאת: אתי

יצא לי בצילום אחד רשום בספונדילולוי זיס ספינדלוליסיטזית lאל 4 דרגה 2 אני כבר כמעט שבוע עם ארקוקסיה ו3זרירות וולטרן וכדורים נגד כאבים ועדיין לא רואה שיפור לא יכולה ללכת יותר 2 3 צעדים תוך כמה זמן יהיה שיפור טני מושבתת

זה לא ברור לגמרי מדובר במצב של אי יציבות שלעתים כדי להרגיע אותו צריך הרבה זמן של עבודה בפייזותרפיה הידרותרפיה וכדומה ולעתי אף אין בו הטבה לאורך זמן וחלק מהמטופלים במצב כזה נזקקים בסופו של דבר לטיפול ניתוחי ממליץ לך לתאם מועד ליעוץ מסודר עם מומחה עמוד שדרה אם תרצי -א ת מוזמנת לתעם יעוץ במרפאתי סובל מכאב גב וקרינה למותן ימין מאז פגיעה בתאונת דרכים ב - CT הממצא הרלגטני להערכתי הוא בלט ימני L3-4 מפנה לחזיוק שרירים טפול בכאב הדרכה בתרגילים לחזיקו מיצייבםן ושקילת טיפול במים -ה ידרותרפיה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה