כאבי גב תחתון וקשיי נשימה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/07/2015 | 00:47 | מאת: כואבת

שלום, אני סובלת תקופה מכאבי גב תחתון , במקביל לכך יש לי קשיי נשימה מה שגורם לי כל הזמן לעצור ולהתמתח על מנת להסדיר את הנשימה. התחושה היא כאילו עמוד השדרה אינו יכול לסחוב אותי ולכן אני לא יכולה ללכת בצורה רצופה לאורך זמן. מה יכול להיות הקשר בין כאבי גב לבעיות הנשימה?

17/07/2015 | 23:41 | מאת: גם

אם יש בעיה בדיסק גביבאיזור בית החזה - הכאב עלול להתגבר בתנישמה ולגורם לתופעות מהסוג שתאירת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

19/07/2015 | 14:22 | מאת: אותו דבר גב תחתון

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה