פיענוח MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/07/2015 | 21:36 | מאת: דוד

שלום ד"ר לאחר בדיקת MRI נמצה כי סימני ניוון בדיסקים בתחום L3-S1 שינויים ניווניים בלוחיות השכנות ב-L4-L5 המנגיומה בינונית בגוף חוליה L5 המנגיומה קטנה בחלק אחורי של L3 ו L1 המנגיומה בינונית בחלק אחורי שמאלי של D-12 קונוס מודולרי מסתיים ב D-12 בגובה L4-5 בלט שטוח של האנולוס עם מגע בקדמת השק בגובה L5-S1 בלט אנולוס קמור עם לחץ חלקי על השורשים L5 בפורמינות

יש גם שאלה בסוף תיאור הממצאים? ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה