חולשה ביד שמאל ומין זרם כזה בכף יד וברגל שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/07/2015 | 15:25 | מאת: דני

ויש לי גם לפעמים כאב צוואר בצד שמאל האם זה יכול להיות קשור לעקמת בעמוד שדרה? חשוב לאמר שזה מלא זמן הכאב בצוואר כלומר יש לי עקמת 30 מעלות כתף שמאל יותר גבוהה מכתף ימין החולשה בכף יד התחילה לפני כמה ימים וגם חולשה זרם ברגל שמאל- היא נרדמת כשאני יושב עם מרפקים על הברכיים כלומר בהטייה של הגב האם זה קשור לעקמת ?

זה יכול הליות קשור אבל קשה לדעתי בלי בדיקה - יכול לנבעו גם מסבות אחרות מציע להגיע לבדיקת מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה