עקמת בעמוד שדרה כתף שמאל גבוה יותר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/07/2015 | 22:08 | מאת: דניאל

האם ניתוח לעמוד שדרה בשביל ליישר את עמוד השדרה זה מסוכן ? אם כן מה ההשלכות של זה ? העקמת היא 30 מעלות

בכל ניתוח יש סיכונים כולל נזק עצבי בחוט השדרה אבל מדובר בפגיעה מאד מאד נדירה ברקע מלנומה שאובחנה לאחרונה כאב גב וקרינה לרגל שאמל שהלכה והחמירה מאד בחודשים האחרוניו הפכה קבועה ידוע על ספונדילויסטזיס ושינויים ניוונים לשלילת מעורבות נאופלסטית והערכת מצב עדכני

סליחה בטעות הושתל שם קטע טקסט לא נכון שלא שייך להודעה במקום החתימה עם הפרטים שלי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה