ניתוח לכריתת גיסק בזמן הריון שבוע 9

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/07/2015 | 01:08 | מאת: סלין

שלום, אני בהריון בשבוע 9 וצריכה לעבור ניתוח ביומיים הקרובים לכריתת דיסק l4l5. חיכיתי להריון הזה המון זמן ורציתי לדעת מה יכולות להיות ההשלכות של הניתוח וההרדמה על העובר. אני ממש חוששת ומפחדת. אני מזה שבועיים ללא תחושה ברגל ימין שלי תודה מראש

אם הניתוח לא הכרחי ומבוצע בגלל כאב או אי נוחות בלבד - הייתי דוחה אותו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה