יש קשר?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/07/2015 | 15:46 | מאת: מידד

האם בהתקף חריף של בלטים בחוליות גב תחתון שמקרינות לרגליים וכל אזור המפשעה והאגן יכולה להיות תופעה של קושי בנשימה שמורגש מאזור שרירי הבטן התחתונה? או שצריך לבדוק משהו בכיוון אחר וזה לא קשור? יש הרגשה שהלחץ שם מקשה על הנשימה בבטן מתחת לטבור. יכול להיות שזה סימן לבקע פנימי בחלל הבטן כתוצאה מאיזה נשיאת משא כבד? פתאומי. ואם כן צריך סיטי? או בדיקה נןספת? רב תודות.

זה אפשרי אבל מאד לא שכיח ולכן הייתי בודק קודם בכיוונים אחרים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה