עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/07/2015 | 13:56 | מאת: פול

יש לי צילום של העמוד שדרה שלי בדיסק אתה יכול לבדוק אותו ואיך לשלוח לך? הרופאה אמרה לפני כמה חודשים שיש לי עקמת 28 מעלות אני בן 18 אני חושב שבעקמת יותר מ28 מעלות אתה יכול לבדוק את הצילום ? וזה אני מהתגובה שכתבתי שאני מרגיש שמותן ימין גבוהה יותר והיא אומרת שזה בגלל העקמת היא צודקת? נגיד כשאני הולך במסלול שצד שמאל טיפה גבוהה יותר אז אני מאוזן ואם אני הולך במסלול ישר אז אני מרגיש שמותן ימין גבוהה יותר האם היא צודקת אני חשבתי שיש לי רגל ימין ארוכה יותר ובגלל זה זה ככה ,היא בקדה אותי בשכיבה ואמרה שהם באותו גובה ו1-2 ס"מ לא צריך הגבהה

היא כנראה צודקת איני מסתכל סתם על תקליטורים בלי לבדוק את המטופל ולדעת מה הבעיה אם אתה רוצה -א תה מוזמן לתאם פגישתיעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה