צילומי צוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/07/2015 | 11:27 | מאת: א.א

ביום רביעי 1 ביולי עברתי ת.ד מישהי פגעה ברכבי מאחור עקב כאבים ומוגבלות בתנועה נשלחתי לצילום. הממצאים: יישור הלורדוזיס הפיזיולוגי, שינויים ניוונים, הצרות של מרווחים בין חולייתיים c7 -c4 . מה זה אומר? ומה עליי לעשות?

אין שום דבר מדאיג או חריג פזיותרפיה צפויה לתת מענה לבעיה אם הכוונה להחלים ולחזור לחיים תקינים אם הכוונה להפוך זאת למנוף לקבלת פיצויים שום טיפול לא יעזור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

12/07/2015 | 08:40 | מאת: א

תודה רבה אגש לרופא על מנת לקבל הפנייה לפיזיותרפיה. המטרה לחלים ולחזור לחיים תקינים. המשך יום נעים

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה