כאבי גב עקב הרמה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/07/2015 | 19:16 | מאת: אמיר

שלום, לפני כשבועיים הרמתי באירוע חבר על הכתפיים, באותו רגע של ההרמה הרגשתי כאבים וזרמים בגב, לאחר 5 שניות הורדתי אותו, הגב כאב ועד היום אני מרגיש כאבים בגב בעליון, הכאבים פחתו עם הזמן אך עדיין יש כאב. האם יש סיכוי שזה השרירים ועם הזמן זה יעבור?

לא. סביר יותר שזו בעיה של דיסק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה