עקמת 36 מעלות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/07/2015 | 19:00 | מאת: פול

אני מרגיש שרגל ימין אצלי ארוכה יותר כלומר אני מרגיש שצד אגן ימין שלי גבוה יותר כשאני עומד הייתי עכשיו אצל אורטופדית היא אמרה שזה בגלל העקמת כלומר בגלל עיוות עמוד השדרה כתף שמאל שלי טיפה גבוהה יותר היא אמרה ואגן ימין שלי יש בו שקע יותר מהשמאלי והיא מדדה את הרגליים שלי ואמרה שהם אותו אורך ו1 -2 סמ לא צריך הגבהה היא צודקת שההרגשה הזאתי בגלל העקמת ?

לא יודע לענוצת בלי לבדקו אבל אם הנתונים נכונים -א ז היא צודקת בכל מקרה 36 מעלות זה הרבה וצריך לשקול טיפול או מחוך או ניתוח לפי הגיל שלך מציע לך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה