CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/07/2015 | 09:31 | מאת: ניצן

שלום רב עקב תלונות על כאבי גב באמצע הגב נשלחתי ל-CT תשובה: D8-D9- בקע דיסק אקצנטרי לשמאל D-9-D10 בקע דיסק קל D10-D11 - בקע דיסק קל מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה הגרמית והנקבים הבינחולייתיים מה זה אומר? מה ההשלכות? אני עוסקת בספורט ריצה כדור רשת וכו' האם אפשר להמשיך? אודה על תשובה

הכל תלוי במראה הרנטגני ועד כמה זה חמור בכל מקרה ספורט כדור במצב זה נראה לי לא מומלץ כעיסוק מרכזי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה