גולה בגב ליד עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/07/2015 | 08:35 | מאת: אנה

לפני כשנתיים לבעלי הופיעה גולה בגב עליון מימין לעמוד השדרה. קוטר כ-1ס"מ. בבדיקה אצל רופא נאמר כי זו גולה שומנית ועדיף לא לגעת. כיום הגולה גדלה לקוטר של 5ס"מ ו1.5 בגובה ומפריעה בתנוחות מסויימות. האם ישנו טיפול לא פולשני ולאיזה רופא מקצועי כדאי לפנות?

הוקוס פוקוס זה באגדות יש גם שרלטנים שיסכימו לגבות ממך ים של כסף תמורת הבטחות בשביל להוציא את זה מומלץ להגיע לרופא מנתח אם תרצי אתם מוזמנים ליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה