לאחר צילום סיטי...

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/07/2015 | 01:30 | מאת: שי

שלום לאחר תאונת קטנוע מלפני כחודשיים וחצי ומאז התכוצויות וכאבים בגב התחתון והקרנה לרגל שמאל .נשלחתי לצילום סיטי ואשמח לעזרה במשמעות של התוצאה והשלכותיה באופן כללי שכן אני פוגש את האורטופד רק בעוד שבועיים. להלן התוצאה :סיבת הפניה: ידוע על תאונת דרכים. ממצאים: התעלה הגרמית ברוחב תקין. יישור לורדוזיס פיזיולוגי, ללא שינוי. מבנה גרמי תקין. :D11-L2 המפרקים הפצטאליים שמורים. פורמינות נוירליות שמורות. ללא בלט דיסק. :L2-3 נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. ללא בלט דיסק. :L3-4 נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. בלט דיסק היקפי אחורי מינימלי משיק לשק התקאלי. :L4-5 נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. בלט דיסק היקפי אחורי מינימלי משיק לשק התקאלי. :L5-S1 הנקבים הבינחולייתיים חופשיים. לא הודגם שבר או סימני דיסלוקציה. רקמות רכות פרהוורטברליות שמורות. תהליכים היפודנסיים ידועים בכליות, ללא שינוי.

א. לא שאלת כלום ב. זה פורום יעוץ רפואי ולא שירות פענוח בדיקות דימות ג. אין שום דבר מדאיג שלא יכול לחכות לבדיקה בעוד שבועיים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה