כאבי גב אמצעי ועליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/07/2015 | 23:54 | מאת: רועי

שלום אני רועי בן 17 התאמנתי בחדר כושר בצורה די טובה במשך שנה ועם הזמן התחלתי לעלות את המשקל בהדרגה.לאחר מכן התחלתי להרגיש כאבים מדגברים בגב האמצעי,ואז כבר הבנתי שאני לא יכול להמשיך בחדר כושר.הלכתי לאורטופד שאמר לי לנוח חודש עם משכחי כאבים ואז לחזור,נחתי בערך חודשיים לאחר המקרה,חזרתי עם אימון קטן והכאבים חזרו בגדול.עבר מאז כבר חצי שנה ואני עדיין סובל מכאבי גב,ואין לי פתרונות. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. רועי

דעי שכדאי לבצע בירור הדמייתי מכוון לעמוד השדרה הגבי על מנת לבברר את סבת התסמנים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

05/07/2015 | 11:39 | מאת: רועי

שכחתי לציין שהכאבי גב מתפרסים לכל אורך הגב האמצעי ולא כאבים בעמוד השדרה.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה