כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/07/2015 | 20:54 | מאת: כאבי גב תחתון

מזה 5 חודשים סובלת מכאב גב תחתון רק בצד ימין עם הקרנה לרגל ימין. הכאב מעיר אותי מהשינה כל לילה בסביבות 4-5 ובלתי אפשרי לחזור לישון, רק אחרי משכך כאבים. אני 10 חודשים אחרי לידה, מניקה, ולכן האורתופדים שהייתי אצלם עד כה אמרו לי שאני לא יכולה לקחת שום תרופה כרגע ולא לעשות צילומים בגלל ההנקה. אני סובלת כל לילה ועייפה. הכאב עובר כמעט לחלוטין במהלך היום. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב ולהצליח לישון?(אני באמצע כירופרקטיקה וכרגע מחמיר את הכאב)

פיזיותרפיה ושחיה להקלת הכאב לא רואה שום מניעה שתבצעי MRI - זה לא צריך הלזיק או להשפיע ויתן את כל המידע הנחוץ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה