לחץ קשה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/07/2015 | 17:56 | מאת: שלום

יש לי פריצת דיסק ל5אס1 לחץ על שני הצדדים. לפני שבועיים הרמתי דבר בגרירה מאז נוצר לחץ נוראי על שתי הרגליים ועל הגב תחתון מאיורה כמו חגורה כולל בסיס הזנב. אין אבוד שליטה בסוגרים אבל לחץ נוראי בפי הטבעת. וכל פנים הבטן. הגב לא מתיישר בעמידה. לקחתי אטופן 400 פעמים ביום לא עזר. ניסיתי עכשיו מינון נמוך של בקלופן זה טיפה עוזר בעיקר על אזור המתניים וחגורת הבטן והגב התחתון. האם כדאי להמשיך את הבקלופן במינון נמוך? האם זה מתאים אם אטופן שלדעתי כמעט לא עוזר. מה עוד ניתן לעשות. יש לי כאב עצבי חזק באישייס נקודת העכוז הימינית ועד הרגל למטה. מה תוכל לעזור לי. תודה

נראה לי רעיון רע מציע לברר היטב בדימות מתאים (בCT או MRI לפי החלטת רופא שיבדוק אותך) מה מצבך ומה האבחנה לפני שתיקח כל מיני תרופות שלא מיועדות למצב ממנו אתה סובל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה