מה הסיכויים?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/07/2015 | 02:26 | מאת: גב תחתון

הופיע כאב בעמוד שדרה תחתון. קושי להתיישר והקרנה לרגל ימין בעמידה כל הזמן מהטוסיק בפנים שמקפיץ אותי בתנועות מסוימות גם בשכיבה. הכיווץ בבסיס עמוד השדרה הוא בלתי נפסק ומשפיע גם על כל רצועת הבטן התחתונה. יש תחושה של פעימה בלתי פוסקת לעיתים עדי כדי קושי לנשום. זה כבר בערך חודש. הכאב הוא כמו דחיסה בכוח גם של כל האיברים בתוך החלק התחתון של הבטן. וזה לא משתחרר. יש בלט דיסק ישן l5.s1 . האם כדאי לעשות שוב mri? ממה שקראתי ראיתי שמצב כזה יכול לנבוע מגידול בעמוד השדרה. האם אלה הסימנים שקשורים לאפשרות זו אם בכלל? כיצד ניתן להקל לטפל במצב.

הסבירותלגידול נדירה אבל קיימת אם הדימות ישן - כדאי בהחלט לבצע MRI על מנת הלשלים הבירור עם מידע עדכני ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה