אם היו מגלים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/07/2015 | 09:03 | מאת: גליה

שלום אני אחרי ניתוח פריצת דיסק וקיבוע של 4 חוליות, יש לי שאלה קריטית, אם הרופאים (אלה שהלכתי אליהם) היו מתייחסים לתלונותיי ברצינות המרבית, האם היה אפשר למנוע את הניתוח או לא? גליה

לא ברור לי מה הקשר בין התיחסות "רצינית" לסוג הניתוח - הבנת הפתולוגיה וטיפול מתאים בה - וגם בזמן ובכל הרצינות אל תמיד מביאיןם להטבה ולעתים יש צורך בניתוח למרות כל הטיפולים הנכונים המתאימים שניתנים בזמן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה