ג'ולה בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/07/2015 | 18:06 | מאת: ר

לפני די הרבה זמן בעלי גילה על הגב שלי ג'ולה קטנה (בגב העליון מצד שמאל. מול החזה). הלכתי לשני רופאי משפחה והם לא ראו כלום. לאחר תקופה, הוא (בעלי) שוב אמר שהוא מרגיש אותה, הפעם בתנוחה מסויימת. הוא הקיף אותה בעט, והלכתי לרופא שוב. הפעם הרופא אכן הרגיש אותה, אבל אמר שאין מה לדאוג וזו בעיה איסטטית ולא בעיה שצריך לדאוג ממנה. העניין הוא שמאז הג'ולה הזו גדלה, עד כדי שאני מרגישה אותה גם במישוש פשוט, ולא צריכה להיעמד/לשכב בתנוחה מסויימת בשביל להגיע אליה. חשוב להדגיש כי היא לא כואבת (רק כשאני חושבת עליה, אז יש לי דקירות "פסיכולוגיות" בגוף). האם אני יכולה להמשיך להיות רגועה?

אין לי לצ ערי דרך לדעת בלי לראות את הממצא ולבדוק אותך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה