איאיזון כתפיים שכמות אגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/07/2015 | 23:21 | מאת: רותם

העקמת מפריעה לי מבחינה אסטתית ויש לי לפעמים כאב בצואר כזה הטרפזים נראים לא סימטרים הצוואר נראה קצת עקום עקמת 35 מעלות בערך וגם לפעמים כשאני מתכופף כאב קטן בגב התחתון האם ניתוח יכול לתקן את העקמת מבחינה אסטתית האם הניתוח יכול ליישר את העמוד השדרה שיהיה ממש ישר ? או שזה לא אפשרי וזה תמיד יראה ככה? אני ממש בדיכאון אני בן 18 עוד מעט

אפשרי בהחלט אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות ליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה