בוהן רגל ימין חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/06/2015 | 18:00 | מאת: שולי

כאב גב תחתון כבר חודש ימים שמשתפר וחוזר חלילה הכל התחיל מתנועה לא נכונה עכשו בוהן רגל ימין חוסר תחושה ונראה כאילו הוא רדום יש גם קצת ברגל שמאל בצד החיצוני נימולים האם זה קשור לגב? כי לא הלכתי לרופא. לפני 15 שנה עברתי ניתוח להוצאת דיסק קרוע בS1 L5 אשמח לתשובה.

זה אפשרי ולצעלי אין לדעת ללא בדיקה גופנית במקרה זה ואולי גם EMG ודימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה