בעיות הליכה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/06/2015 | 16:02 | מאת: גליה

שלום לפני חצי שנה בערך הייתי אצל רופא אורתופד בלוינשטיין בשל החמרה נוראית בהליכה, הוא טען שזה נובע מזלזול שלי וכולי, כשלושה חודשים אחרי חטפתי פריצת דיסק נוראית, אשר תוקנה באמצעות ניתוח וקיבוע של כמה חוליות, שאלתי היא האם הוא יכל בבדיקה יותר מעמיקה לדעת שמדובר היה בפריצת דיסק? ואיך הוא יכל לדעת זאת? בתודה גליה

תלוי מה היו בדיקו התלונות ומצאי הבדיקה -ב כל מקרה אפשר לחשוד אך כדי לאבחן צריך בדיקות דימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה