גב תחתון, עכוז והקרנות לרגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/06/2015 | 17:23 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 24 ועוסק בספורט תחרותי, לפני כמה חודשים הייתה לי דלקת בעכוז שמאל שהקרינה לי לרגל, לקחתי כדורים שבוע, עבר וחזרתי לשחק שבוע לפני, אחרי כמה חודשים זה חזר שוב והמשכתי והמשכתי לשחק עד שיום אחד נתקלתי כאב חד במפשעה ובגב התחתון ביחד של אותו צד, הייתי בטוח שמדובר בממתיחה(עד היום אני לא יודע מה היה במשפעה) לא נתתי לזה כל כך מנוחה וניסיתי קצת להתאמן וכאב אז לקחתי שבועיים, ניסיתי לרוץ ובום בתנועה אחת של החלק השמאלי קיבלתי כיווצים מהגב התחתון ישר לבטן, משהו משתק, המשכתי לרוץ ריצה קלה ולהלחם בזה עד שכבר לא יכלתי. אני יודע שאני עושה טעות שאני ככה עם הגוף שלי פשוט אף פעם לא נפצעתי ופתאום אני כל כך מוגבל, ברגל שמאל אני תמיד עושה תנועות סיבויביות החוצה ופנימה(רק רגל שמאל) כי תמיד יוצאים לי שם קליקים שלא יצאו אף פעם(לא כואב), אבל אני תמיד עושה את זה בתקווה לןא לשמוע את הקליקים, נשלחתי למיפוי עצמות וזאת התוצאה "מיפוי עצם כל גופי כולל ספקט לאגן, TC-MDP 25 MCI, סיבת הפניה: כאבים, ממצאים: אין לראות קליטות פתולגיות, סיכום: המיפוי תקין", התרחלתי לתרגל הרבה תרגילים לגב התחתון והכאבים אכן נעלמו כמעט, אלו כאבים שלא מגבילים אותי, שאני יכול לחיות איתם יופי פשוט לא נוחים, בימים האחרונים התחילו לי גם זרמים 24\7 במרכז הגב (מדגדג, לא כואב), באגן שמאל התחיל לי גם זרמים ושם יש לי גם הגבלה בתנועה קצת במתיחות(נגד ישיבה מזרחית או מדיצטיה שאני עושה החלק השמאלי לא מגיע למטה, רגע לפני הסוף). אני עושה המון המון המון מתיחות במהלךך היום, יכול להיות שבגלל זה? חודש שלא התאמנתי סדיר והליגה מתחילה אוטוטו ואיתם האימונים, מה עליי לעשות?

30/06/2015 | 17:26 | מאת: אנונימי

בנוסף בחודשים האחרונים ירדו לי הרבה אחוזי שומן בגוף, איבדתי נפח גדול מהרגליים, רק תגידו לי איך אוכל להיות כשיר בבקשה

כתבת הרכבה רפטים רבים מהם לא ר=לונטיים ומרוב עצים לא רואים את היער ולא ברור מה מפריע לך ומה בדיוק קורה אתך ברור שזה יכול לנבוע מבעיהב גב ואם המקרה כל כך חשוב וקריטי עבורך -ז ה מצדיק להגיע לבדיקת מומחה מסודרת ולא על רגל אחת באינטרנט ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה