כאב גב עליון במקום נקודתי כבר 7 שנים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/06/2015 | 12:02 | מאת: עידן

שלום, אני בן 22 ואני סובל בכאבי גב כבר שבע שנים מגיל 15. הכאב הוא בגב עליון, בנקודה ספציפית מימין לעמוד השדרה וצמודה לו. הנקודה רגישה למגע (ולפעמים מקרינה למקומות נוספים) הכאב קבוע ולא מושפע ממאמץ, וכואב בלילה כמו שכואב ביום. (ובשנה האחרונה מפריע לישון בלילה) בדיקות שבצעתי: 1. CT לכל הגב. 2. מיפוי עצם. 3. MRI אגן (מחשש לדלקת) כל הבדיקות נמצאו תקינות! עכשיו אני ממתין לMRI גבי. אף רופא לא יודע מה זה (אך מעולם לא ציינתי שהכאב נקודתי כי רק עכשיו מצאתי את הנקודה) יש לך מושג מזה יכול להיות? תודה רבה.

יחען קרינה מהצואו רוצירך דימות צוארי אבל במקרים רבים כאלו נשארים עם סימ ן שאלה ללא פתורן טוב לבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה