ממצאי בדיקת NRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/06/2015 | 13:44 | מאת: חוי

שלום ! להלן ממצאי בדיקת mriש בוצע בשל כאבים בעורף, ע"ש, שכמות והקרנה לידיים עם נמולים, והרדמןת האצבעות. c3-c4 שינויים ניוונים אונקו ורטברליים מימין ושינויים ניוונים פצטריים עם לחץ על השורש c4 מימין. c4-c5 שינוייםנ יוונים אונקו ורטבלרייםמשמאל עם לחץ על שורש C5 משמאל. C5-C6בלט דיסק דיפוזיעם שינויים דיפוזים עם שינוים ניונים אונקו ורטברליים ופצטריים יותר מימין עם לחץ c6 מימין. בגובה c6-c7 בקע דיסקלי לטרלי ימני עם מרכיבאינטרה פורמינלי ימני עםאימפרסיה על מוצא שורש C7 מימין. C7-D1מודגמת ליסטזיס קדמית דרגה 1 עםשינויים ניוונים פצטריים יותר משמאל. יש לציין בגובה זה היצרות פורמינלית שמאל . אין עדותללחץ ברור על החוט. אין מיאלופתיה בתוכו. אבקש הסבר מפורט לכל שורה ,השלכות ואפשרויות לפתרונות, בברכה ותוה חוי

מדבור בשינויים ניווניפם במבני עמוד השדרה הצווארי עם בלטי דיסק שינויים במפרקים עדות לאי יציבות בין החוליות - בסך הכל שינויים הקשורים לגיל ויכולים להיות מקור לכאב על מנת לדון באפשוריות טפול צריך לבדוק אותך ולהרשם באופן בלתי אמצעי מהבדיקה על מנת לאתר את מקורות הכאב העקריים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה