בדיקת CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/06/2015 | 20:19 | מאת: עדי

שלום רב אשמח להסבר לבדיקת ה CT ממצאי הסריקה: יישור הלורדוזיס המותנית היצרות המרווחים הדיסקאלים L4-S1 חוליית לימבוס בגבול העליון והקדמי של גוף L4 סריקת L4-L5 בלט כללי אחורי קל של אנולוס הדיסק. הבלט נושק לשק התקאלי. השורשים חופשיים סריקת L5-S1 ארתרופטיה פאצטלית קלה משמאל. בלט כללי אחורי מינימלי מסוייד חלקית של אנולוס הדיסק. הבלט נושק לשק התקאלי. השורשיים חופשיים. בסיכום: שינויים ב- L4-S1 כמתואר ברצוני לשאול האם הממצאים הנ"ל יכולים לגרום להירדמות וחוסר תחושה ברגל שמאל ולכאבים חזקים בגב התחתון ? שוב תודה עדי

כפי שצוין מדובר בשינויים ניווניםם שיכולים דגם לגרות שורש עצב ולגרום לרדימות כפי שאת מתארת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה