כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/06/2015 | 21:05 | מאת: רותם

שלום, אני אישה בת 65, סובלת מכאבי גב תחתון, זה הגיע למצב שאני מתקשה לעמוד על הרגליים, כל עשר דקות אני צריכה לשבת ולנוח. אין היסטוריה של פריצות דיסק וכדומה. הכאבים הם רק בעת מאמץ כגון התכופפות או עמידה ממושכת. האם הסימפטומים יכולים להצביע על בעיה ספציפית? כמובן שיש צורך לקבוע פגיעה עם רופא לברור, אבל על סמך נסיונך מה לדעתך הבעיה? תודה.

נשמע כמו בעיה של היצרות תעלת השדרה המתנית - בעיה למטרידה ומגבילה אך לא מסוכנת מציע לך להגיע לבדיקה הוערכה מסודרת על ידי מומחה עמוד שדרה אם תרצי את מוזמנת לתעם בידקת יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה