קיפוסקוליוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/06/2015 | 21:51 | מאת: אביאל

שלום אני בן 26 ולפני כשנה בעקבות כאבים בגב אובחנתי כסובל מקיפוסקוליוזיס, בהמלצת האורתופד עברתי מספר טיפולים אצל כירופקרט שכלל לא עזרו, כמו כמו שמעתי בעצתו להתאמן בחדר כושר על מנת לחזק את שרירי הגב והכתפיים..לאחר חצי שנה של אימונים עם תוכנית אימון ספציפית אני לא מרגיש בשום הקלה. המצב הוא כזה שאני מרגיש ממש כמו איש זקן, תמיד אני במצב של חוסר נוחות כשאני הולך יושב או שוכב...הרגשה כזאת כאילו יש לי משקולת על הצוואר והכתפיים, ופשוט נמאס לי אני יודע שגב לא מתיישר אבל חייב להיות משהו שיקל על ההרגשה שלי, בבקשה אם תוכל לכוון אותי איזה טיפול לקבל, או שיש פה מישהו שחווה משהו דומה ויכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד תודה רבה...

לא בטוח שיש טיפול אחד ספציפי - כרנאה שצריך שילוב ש לטפל טוב לכאב עם פעילות גופנית שתחזיר אותך למצב קתין - וזה תלוי הרברה בכוח רצון אבל בכל מקרה המלצה ספציפית ניתן לתת רק אחרי בידקה גוופנית ועיון בבדיקות הדימות שלך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה