גונן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/06/2015 | 18:45 | מאת: ענת

שלום , לא באופן קבוע אבל הרבה לאחרונה אני נתקלת בכאבי גב חזקים מאוד מאוד ! זה מגיע בשנייה אחת בלי התראה מוקדמת וכואב בכל נשימה שאני נושמת הכאב הוא באזור הגב התחתון בצד ימין והרגשת דקירות חזקות מאוד ! ממה זה נובע לדעתך ?

התיאור לא אופניי לבעיה בגב עצמו ויכול לנבוע מבעיות באיברי הבטן ו/או האגן \קשה לדעת ללא בדיקה גופנית והתרשמות ממקור ראשון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה