ניתוח לעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/06/2015 | 16:22 | מאת: משה

יש לי עקמת 28 מעלות בעמוד שדרה מותני אי איזון שכמות כתפיים יש לי רגל אחת טיפה קצרה יותר האם ניתוח יכול לתקן לגמרי את העקמת מפריע לי מבחינה אסטתית וגם כשאני מתכופף טיפה מרגיש כאב קטן בגב ניתוח יכול לשפר מבחינה אסטתית אם כן בכמה מעלות ?? ויראו את השיפור ??

אפש רלתקםן את המראה בצורה ניכרת במצב כזה - אם כי מדת התיקון תלויה בגמיושת העקומה - בהנחה שהיא גמישה אפשר להביא לתיקון כמעט מלא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

29/06/2015 | 23:04 | מאת: משה

אני חושב אני יעשה ניתוח אתה יכול להסביר לי מה זאת אומרת אם העקומה גמישה לא הבנתי את זה ומה זאת אומרת כמעט מלא הכתפיים שלי יהיו באותו גובה כולל השכמות ואני אלך זקוף??? מה הסיכונים בזה??

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה