אי איזון שכמות כלומר כתפיים ואגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/06/2015 | 16:17 | מאת: דניאל

יש לי עקמת 28 מעלות יש לי צילום רנטגן של עמוד השדרה חשוב לאמר מותר לי לעשות את התרגילים האלה דדליפט עם משקל וסקוואט עם משקל ולחיצת כתפיים בעמידה עם מוט עם משקל ולעלות משקלים בהם ? העקמת לא תחמיר? אני עוד חצי שנה בן 18

אפשר אם מבוצעים עם משקל סביר והגיוני ולא עם משקלים בלתי סבירים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה