c.t לאחר תאונה דרכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/06/2015 | 21:14 | מאת: טלי

היי. בת 39 מעורבת בתאונה כנהגת חגורה.יש לי כאבים בצוואר ובכתף נשלחתי ל סי טי וזו התשובה הסופית:בקעים דיסקליים מרכזיים קטנים, בלט דיסק אחורי מדיו לטרלי משמאל עם לחץ קל מקדמת השק התקאלי. אשמח להסבר עד להגיע תורי לרופא המטפל תודה.

מדובר על פריצות דיסק קטנות לאל לחץ על עצבים - ככל הנראה בעלות הדפעה מינילאית על המצב הקליני ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה