שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/06/2015 | 21:47 | מאת: מישהי

שלום, בת 26, לאחרונה סובלת מכאב שורף בכל מגע או ישיבה בתחילת הקו שבין שני חלקי הישבן. יותר מדויק-החלק התחתון של הקו בו שני חלקי הישבן לא מופרדים. עשיתי לפני שנה MRI עמ"ש גבי ומותני שהיה תקין פרט לסקוליוזיס. כעת, בכל נגיעה באזור זה יש כאב שורף. האם זוהי עצם הזנב? זה כאילו החלק שמחבר את שני חלקי הישבן (המקום שבו הם עדיין מחוברים) .האם לפנות לאורתופד? לכירורג?

יתכן וקשה לדעת בלי בדיקה גופנית ובדיקות עזר -0 ממליץ לבצע EMG והלגעי לבדיקת מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה