עקמת 27 מעלות בערך יש אי איזון שכמות ואגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/06/2015 | 13:52 | מאת: אילן

אני חושב שהעקמת זה בגלל שרגל ימין שלי ארוכה יותר בקצת אבל לא שמתי לב לזה פעם אולי שמתי לב ולא התייחסתי כי אני זוכר שכשהסתובבתי ימינה הרגשתי משהו מוזר בהליכה כאילו קצת עקום אני צריך ללכת לרופא ולשים מדרסים? ולאחר מכן האם דדליפט וסקוואט עם עלייה במשקלים תוך כדי יכולים להחמיר את העקמת.? תודה רבה. אני שומע שיש כאלה אומרים שדדליפט טוב לגב וגם סקוואט

אין בעיה בעומסים ותרגילים בעומסים הגיוניים. יש טעם במדרס להשוואת הגובה רק אם ההפרש באורך הרגלים מאד משמעותי מציע לך להגיע לבדיקת מומחה עמוד שדרה להעערכה מאלה של מצבך לפני החלטות על עומסים פיזיים קיצוניים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

22/06/2015 | 18:05 | מאת: אילןן

מותר לעשות מתח הפוך כלומר מתח עם כפות ידיים פונות אליי עם משקל

20/06/2015 | 01:19 | מאת: אילן

כלומר כמה סנטימטר זה משמעותי ומה זאת אומרת עומסים הגיוניים ? 90 קילו זה הגיוני?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה