עקצוצים בעמוד השדרה באמצע הגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/06/2015 | 12:55 | מאת: נחי

אני עוסק בעבודתי בעבודה משרדעת ומכאן יושב הרבה שעות במשרד ולאחר מכן כשעה וחצי עד שמגיע הביתה בישיבה ברכב. הכסאות אף פעם לא נוחים לי ואני מחליף כל הזמן. הכסא של היום לא נותן לי תמיכה מלאה לגב אלא רק חלקית .בשבועיים האחרונים אני חש עקצוצים באמצע עמוד השידרה ושאני יושן על הצד ,למש הצד הימני שלי,קשה לי להרדם כי כואב לי. עשיתי סתם משיכות עם הידדים למעלה כאילו להאחז במשו גבוה וכואב לי באותו מקום. האם גרמתי לעצמי נזק בישיבה לא נכונה?האם זה בלתי הפיך?האם לפי התיאור שך יש קשר בכלל לנושא סרטני?אני מודאג. בבקשה ייעץ לי מה עלי לעשות ומה להערכתך,בלי התחיבות, קורה לי. המון תודה ושבת שלום

נשמע לי שאתה מחפש לך בעיות שלא לצורך לא נשמע מדאיג לפי תיאורך אבל אם אתה מודאג - פנה לרופא במקום לעסוק בספקוצליות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה