כאבים בשכמות ובצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/06/2015 | 10:14 | מאת: נוריאל

שלום, אני בן 25, עד היום בחיים לא סבלתי מכאבי גב. ביום שישי בזמן הליכה בקניון, התחיל לכאוב לי במרכז הגב ממש על עמוד השדרה. הגעתי הביתה התחלתי לשכב, הכאב במרכז הגב עבר, אך התחיל לכאוב לי בגב העליון בצוואר ובשכמות, בעיקר בצד שמאל. כאילו כל האיזור ממש תפוס. הבעייה היא שהכאב דווקא מחריף לי בשכיבה (לא משנה באיזה תנוחה ניסיתי הכל) ואני מאוד מתקשה לישון כי לאחר שעה-שעתיים אני קם מכאבים. אני מורח וולטרן ולוקח כדור אדקס. הכאבים כבר נמשכים 3 ימים. זה לא כאב חד שאני נאנק מכאבים אבל זה כאב ברמה גבוהה שכל הזמן מציק לי לא משנה מה אני עושה (שוכב, הולך, יושב). קבעתי תור לאורטופד אבל זה רק בעוד שבוע, בינתיים אין לי מושג מה לעשות. האם רופא משפחה יכול לעזור? האם יש כדורים רציניים יותר? למה זה כל כך כואב דווקא כשאני נח? האם יש תנוחה מסוימת שיכולה להקל על הכאבים? האם זה בסדר לעשות ריצה קלה (על מנת לחמם את האזור) או שזה רק יחמיר את המצב. אודה לתשובה מפורטת כי אני ממש סובל מכאבים

לצערי אין לי תשובות ממש מספקות לשאלות שלך בלי אפשרות לבדוק אותך יתכן שכל הסיפור הוא התכצות שרירים חריגה אבל זה יכול להיות בקלות גם בקע דיסק מציע לא לבצע עומסים פייזיים משמעותיים לעת עתה עד בלדיקת רופא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה