גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/06/2015 | 13:53 | מאת: שלום

שלום ד"ר אני בן 45 לאחר עיון במאמרים שונים לגבי קיבוע גב תחתון הסתבר כי לאחר הקיבוע ולא משנה באיזה גובהה תמיד החוליה הסמוכה גם מתפרצת. האם זה נכון, ובמידה וכן מה עושים. יום טוב ד"ר

לא זה לא נכון - זה קרוה רק בחלק קטן מהמקרים הבנת לא נכון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

יש פתרון ניתוחי ואם זה מאד מפריע לך אפשר לשקול אותו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה