כאבי גב אמצעי שוקיים וכפות רגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/06/2015 | 18:54 | מאת: אבירם

שלום דוקטור, אני חייל. שירתתי בשירות קרבי אינטנסיבי שגרם לי לשין ספלינטס ודברי מאמץ בשוקיים, כמו כן יש לי פלטפוס רציני ברגל.. מדרסים לא עזרו לי והפרופיל ירד, נפסלתי מקרבי וכיום אני לא עושה כמעט פעילות גופנית. אי לכך, הכאבים לא הפסיקו ולהפך.. לאחרונה התחילו לי כאבי גב מוזרים בגב האמצעי כמו דקירות, וכל הליכה כפות הרגליים שלי והשוקיים מרוסקות.. אני בטוח מרגיש שהרגליים שלי קורסות.. הכאב הנל בגב מעיר אותי משינה וגם בלילות אני בקושי נרדם, הכאב מורגש יותר כשאני נושם עמוק.. רציתי לדעת מה לדעתך יש לי? מה יכול לעזור? אני עושה פיזיותרפיה על בסיס שבועי ועדיין פשוט מרגיש מפורק. בתודה, אבירם

סביר שמודבר על בלט דיסק ו/או פגיעה אחרת בדיסקים בעמוד השדרה הגורמת לכאב - מציע לבצע CT או MRI על מנת להתקדם בהבנת מקור הכאב ולטפל באופן יותר ממוקד וספציפי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה