גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/06/2015 | 20:06 | מאת: זיבה

שלום ברצוני לברר לאחר עיון בפורום ניתן היה להתרשם כי אתה לא ממליץ על טיפול ניתוחי. שאלתי היא למה ומדוע כל הרופאים כן ממליצים על טיפול ניתוחי להקלת כאבים ולחצים, ואתה לא. תודה

התרשמותך לא מדויקת יש מקרים של כאב קשה מתמשך מגביל שלא מגיב לטיפול שמרני שבהם יש יתרון לטפול ניתוחי אבל בודאי לא במקרים של כאב קל או כאב שניתן לפתרון לא ניתךוחי ההבדל הוא בחיפזון... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה