כדורים/ זריקה???

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/05/2015 | 17:52 | מאת: אילנה

מפברואר סובלת מפרית דיסק ll5s1 לקחתי במהלך התקופה טיפול תרופתי 3 פעמים 10 ימים אתופן 400 עם הפסקה קצרה בינהם כרגע התחלתי סולקוקס 200 פעם ביום ל10 ימים בנוסף לקחתי כל התקופה של הכדורים פעם ביום אומפרדקס השאלה שלי האם סולקוקס יכול לעזור לי אם הכאב? וכמה נזק נגרם לגוף? או לגשת למרפאת כאב לזריקה, יש לי ביטוח רפואי ולכן יש לי אפשרות לבצע זריקה בהקדם

לאור היעדר תגובה טובה לתרופות מציע לך להוע במומחה עמוד שדרה ביחס לאפשרויות הטיפול האחרות כולל הדרקה וכו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה