שוב אני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/05/2015 | 09:30 | מאת: שי אלחדד

שלחתי אתמול הודעה ועדיו ללא מענה אני נואש אתמול חזרתי לרופא והיא לא הסכימה לשלוח אותי לבית חולים ושלחה אותי לקנות כדור אוטופן 600 מג כדור ליום לקחתי כבר שני כדורים ולא השתנה דבר האם יש אפשרות שזוהי חרדה שאני פוחד שלא אחזור לנשום או צריך לתת זמן לכדור

עם תיאור כזה אין לי עצה טובה לתת לך מלבד לפנןות למומחה באופן עצמאי אם אתה כל כך סזובל ולא מקבל מענה דרך קופת החולים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה