פריצת דיסק L5 S1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/05/2015 | 20:06 | מאת: חני

דר שלום! לפני 5 שנים סבלתי מפריצת דיסק ולאחר שישה שבועות חלף כלא היה , לפני שבעה חודשים שוב פרץ הדיסק L5S1 מאז חיי הפכו לסבל שום טיפול לא עזר לא כדורים ,פיזותרפיה ,דיקור סיני,שתי זריקות אפדוראליות, הכאבים מחמירים בלילה אני עקומה עם סטייה לצד שמאל קשה לי לעמוד ללכת הרגל והעכוז כואבים מאוד האם יש סיכויי שייחלוף לבד או אזדקק לניתוח , אודה לך מאוד באם תוכל לעזור

הסבירות להטבה משמעותית אחרי 7 חדשים הרבה פחות טובה אבל קיימת לרוב השיפור מתרחש ב - 3-4 חודשים הראשונים אם אין הטבה בטיפול שמרני עדכ ה מציע לך להגיע ליעוץ מסודר על מנת לשקול טיפול זעיר פולשני כמו הרקה תחת שיקוף או צריבת דיסק או לשקול ניתוח במדה שכל אלו לא מתאימים או יעילים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה