כאב במרכז הגב, ממש על עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/05/2015 | 14:08 | מאת: יצחק

שלום רב, החל לפני כשבוע כאב במרכז הגב (בגובה בו הצלעות מסתיימות) . כשאני נוגע במקום כואב לי ממש בעמוד השדרה עצמו ולא השרירים שלצידיו. קבעתי תור אך הוא רק בעוד שבועיים. אודה לייעוץ. אין לי הסטוריה של מחלות ואני אדם בריא. עובד מול מחשב ולא יושב זקוף במיוחד לצערי.

המידע לא עוזר להבין באיזו סוג בעיה יכול להיות שמדובר אבל בגדול לא נשמע מדאיג במיוחד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה