מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/05/2015 | 17:12 | מאת: שי אלחדד

שלום לדוקטור אני בן 31 לא הכי פעיל גופנית בשבוע שעבר עזרתי לחבר בעבודות בנין לא קלות מאותו יום יש לי כאבים איומים בגב העליון אבל הבעיה העיקרית היא קושי לנשום מרגיש הרגשת חנק היתי אצל רופא משפחה שהביא לי כדורי מוסקול ומשחת וולטרן אני כבר ארבעה ימים לוקח ואתמול גם עשו לי מסאז רפואי וכלום לא עוזר אני ממש פוחד אני לא מתפקד כבר שבוע ימים ואשמח להמלצה יש לציין שאני סובל גם מכאבי צוואר תקופה ארוכה מאוד בתודה שי להתראות

07/05/2015 | 20:48 | מאת: אסף בן

היי שי, מה שאתה מציין זה משהו שקרה לי מיד לאחר תקופת החגים, הלכתי לאימון בחדר הכושר לאחר תקופה ארוכה שבה הייתי בחו"ל ולכן לא עסקתי בפעילות גופנית. הכאבים תקפו אותי כמה שעות לאחר סיום האימון, כאבים ברמה שלא יכולתי לצאת מהבית. מה לא עשיתי, הגיע אליי מסאז'יסט הביתה, חבר של המשפחה הוא רופא ובא לבדוק אותי ונתן לי משחות וכלום לא עזר. באחד מהימים שבהם שכבתי בבית ללא תועלת אישתי עשתה קניות וראתה משחה טבעית לבעיות האלו שאותו עדיין לא ניסיתי וקנתה. אני חייב להמליץ לך עליו בחום - משחת joint&muscle של חברת מורז, הוא מרפא שרירים ומפחית כאב. תוך יום-יומיים חזרתי לעצמי ואפילו לחדר הכושר. תרגיש טוב!

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה