חריקות וקליקים בצוואר וברכיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/05/2015 | 13:38 | מאת: טל

שלום, אני בן 24 ולפעמים כשאני מסובב את הראש אני שומע חריקות מהצוואר, כשאני במיטה צופה בטלוויזיה, אני שומע לפעמים כמו "נקנקים" קשה להסביר - זה מרגיש כמו פיצוצים של אוויר כמו כשקורה באף כשמצוננים. גם בפיקות של הברכיים אני שומע הרבה חריקות ואחרי זמן מה שהרגל נמצאת ב90מעלות ואני קם תמיד יוצאים לי "קליקים". רציתי לשאול האם זה תקין? נתונים טכנים: בן 24, גובה 167, משקל 65, לא מרבה בפעילות גופנית לצערי לרוב יושב.

לא מדובר בבעיה ואין מה להלחץ מזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה