גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/05/2015 | 12:14 | מאת: חיים

שלום ד"ר אני בן 43 לאחר החלפת מפרק ירך אני אמור לעבור קיבוע בגב תחתון ברצוני לברר עקב הקיבוע תהיה השפעה על המפרק. ועוד שאלה אם תרשה לי מבחינת הגבלות תנועה היה לי כל הזמן או זה ישתפר אם הזמן. תודה על התייחסותך

ספק אם תהיה הטבה בטווחי התנועה - לרוב קבוע רק מפחית את הטווח אשר למפרק הירך - זה לא אמור לשנות או להפריע ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה