זרמים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/05/2015 | 10:14 | מאת: איילה

ד"ר שלום יש לי זרמים בכפות רגליים יש לי חסר גדול בחומצה פולית ו B12 האם זה קשור ?הזרמים האלה מלחיצים אותי מאוד האם זה קשור לגב ? אני מרגישה כאב עמום בגב התחתון

זה יכול להיות קשרו אבל יכול לנבוע גם מדברים אחרים ולכן כדאי לפנות לבירור שיכלול בדיקת EMG של עצבי הידיים וכן דימות של עמוד השדרה הצווארי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה