דקירות / נימול / שריפה בשכמה השמאלית לכיוון הצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2015 | 23:00 | מאת: לידור

מזה 6 שנים אני מרגיש בהדרגה דקירות בשכמה השמאלית , התחושה הורגשה תחילה רק במצב סטטי בעיקר של ישיבה , כיום המצב הדרדר לכדי שאיני יכול לעשות שום דבר חוץ מלשכב , והכאבים הנוירולוגיים האלה לא באו לידי פתרון בעזרת שום גורם = CT , EMG . כולה בן 23. תודה

לא ברור לי משאלתך אם בצעת CT וEMG ואם כן מה הממצאים אבל אין לי אלא להציע לך להגיע לבדיקת מומחה עמוד שדרה ולבצע בירור מלא ומסודר מחדש ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה