קיפוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2015 | 19:39 | מאת: ליאור

שלום לך דוקטור רנד. שמי ליאור בת 25 , היום ביצעתי צילום רנטגן ומצאו כי קיימת לי קיפוזיס/קיפוזה באזור הגב עליון. רציתי לשאול בבקשה מה ניתן לעשות בנידון , האם יש אפשרות לתקן את זה בדרך כלשהי מלבד הטיפולי כושר נגד החמרה? והאם המצב הוא בלתי הפיך? תודה על עזרתך.

חיזוק שרירים ושיפור יציבה בפיזיותצרפיה ישפיעו באופן זניח ובשוליים שיפור ותיקון מחייבים ניתוח בגילך - וסביר שזה לא באמת נחוץ. אם עד היום לא ידעת על זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה